Despre Noi

EXPRES SERVICES COMPANY SRL

Are ca activitate principala  comercializarea de copiatoare, imprimante, multifunctionale, faxuri si alte solutii in domeniul biroticii precum si servicii complete de asistenta tehnica (service), inchiriere copiatoare, solutii complete in domeniul multiplicarii si crearii de documente.

echipamente kyocera

  • Produse de cea mai bună calitate fabricate de Kyocera, Canon, HP, Xerox, Panasonic
  • Piese de schimb si consumabile
  • Garanție standard sau extinsa in baza unui contract de service

ECHIPA NOASTRA


Experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii si service-ului echipamentelor de birou

Profesionalismul echipei EXPRES SERVICES COMPANY se concretizeaza in servicii de inalta calitate urmarind satisfacerea necesitatilor clientului la cele mai mici preturi si in cel mai scurt timp.

Viziunea Noastra

Scopul nostru il reprezinta dezvoltarea si mentinerea unui parteneriat stabil si pe termen lung cu clientii nostri. Ne aflam intr-o continua adaptare si schimbare a serviciilor puse la dispozitie, astfel incat, clientii care aleg produsele oferite de noi sa fie multumiti si, totodata, convinsi ca au facut cea mai buna alegere. Ne plac rezultatele concrete, care nu se lasa asteptate. Prin actiunile intreprinse propunem solutii rapide, care se vor traduce in profitabilitate pentru client.
Exigenta dumneavoastra este pentru noi o provocare, testandu-ne capacitatile. Feedback-ul primit contribuie la imbunatatirea constanta a serviciilor noastre.
Cele mai mici preturi pentru copiatoare multifunctionale color si monocrom.
Copiatoare multifunctionale noi si second hand. 
Va punem la dispozitie consumabile, asistenta tehnica si instruire.